평일 점심에만 제공되고
주말 또는 공휴일에는 제공되지 않는 메뉴입니다

Appetizers


전통죽   / かゆ / Porridge

백김치  白泡菜 / 白キムチ / White Kimchi

샐러드  沙拉 / サラダ / Salad

잡채  杂菜 / チャプチェ / Japchae(Noodles with sauteed vegetables)

우거지  菜帮 / ウゴジ / Ugeoji(Steamed Vegetable Leaves)

 

 

Main Dishes 

해파리냉채  凉拌海蜇 / クラゲの冷菜 / Chilled Jellyfish Platter

계절탕  季节性汤 / 旬の鍋 / Seasonal Soup

녹두전  绿豆饼 / ノクヅジョン / Mung-bean Pancake

숯불고기  炭火烤肉 / 炭火やきにく / Bulgogi (Charcoal roasted Beef)

철판낙지볶음  炒章鱼 / たこ炒め / Stir-fried Octopus

가오리강정  炸鳐鱼 / えいてんぷら / Stingray Gangjeong

 

 

Meal & Dessert

정찬과 식사  主食(大醬湯套餐) / テンジャンチゲ定食 / Steamed rice and soup with side dishes

전통차  传统茶 / 伝統茶 / Traditional Beverage

 

일부 음식은 계절에 따라 바뀔 수 있습니다

(Some menus may change according to the season)


29,000 원(KRW)
(부가세 포함금액 VAT included)